EL-ART d.o.o.

družba za inženiring, projektiranje in avtomatizacijo

Kapucinski trg 2
4220 Škofja Loka


t: +386 4 512 23 60
e: tajnistvo@el-art.si

Mehatronika


Podjetje EL-ART d.o.o. ponuja sodobno vodenje kompleksnih več osnih strojev in naprav z sinhroniziranim in interpoliranim vodenjem električnih ali hidravličnih servo osi.

 

Za opremo uporabljamo vrhunske krmilnike gibanja Siemens SIMOTION in servo pogone SINAMICS, za programiranje uporabljamo programsko opremo Scout ter SIMOTION standardne aplikacije.

 

Ponujamo učinkovite rešitve za krmiljenje letečih žag, strojev za sinhrono rezanje kompleksnih oblik (npr. na tekočem traku), večosnih namenskih kartezičnih, polarnih, antropomorfnih in delta manipulatorjev za pakiranje in paletiranje.

 

Za cenovno učinkovite rešitve uporabljamo krmilnike BECKHOFF z sistemom TwinCAT NC in NCI, ki omogoča tudi izvedbo NC programov v G-kodi. Izvedemo vam celotno krmiljenje vaših večosnih numerično vodenih (NC) strojev in izdelamo nadzorne panele.

 

Obe družini omogočata fleksibilno, modularno in distribuirano zasnovo. Programska oprema omogoča enostavno uporabo, parametriziranje in zagon.

 

Z vašimi tehnologi in konstrukterji ali našimi partnerji vam pomagamo pri zasnovi strojev, izbiri senzorjev, pogonov, krmilnikov ter nadzornih panelov, izdelamo dokumentacijo ter izvedemo celoten sistem vodenja.
           


         << nazaj