EL-ART d.o.o.

družba za inženiring, projektiranje in avtomatizacijo

Kapucinski trg 2
4220 Škofja Loka


t: +386 4 512 23 60
e: tajnistvo@el-art.si

Termični procesi

Podjetje EL-ART d.o.o. avtomatizira procese termične obdelave materialov in sežiga dimnih plinov. Na osnovi procesnih shem naročnika in naših izkušenj izdelamo ustrezen sistem vodenja v klasični ali v safety tehnologiji.


Sistem vodenja gorilnika izdelamo in preizkusimo na dejanski plinski progi, ki jo pripravijo naši parnerji, strokovnjaki za plinske sisteme in instalacije. Dejanski preizkus plinskih prog in njihovega vodenja nam omogoča znaten prihranek časa potrebnega za zagon plinskega postrojenja.

V sodelovanju s strokovnjaki za plinske instalacije plinsko progo pri končnem uporabniku ponovno zvežemo s sistemom vodenja in preizkusimo v lokalnem načinu delovanja ter centralno preko SCADA in krmilniškega sistema.


Sodelavci našega podjetja, s pomočjo znanj in izkušenj pridobljenih na različnih sistemih plinskih inštalacij in gorilnikov, gorilniške sisteme zaženejo in optimirajo.


Na spodnjem posnetku je prikazan pogled v eno od postavljenih sežigalnih komor med delovanjem (levo) in pogled v komoro skozi gorilnik (desno) ....<< nazaj
 
Izdelava in preizkušanje
 
Plinska proga partnerjev
 
Priključen gorilniški sistem
 
Zagon in optimizacija